top of page
Fitness Den Bosch Ultimate Shape Bedrijfsvitaliteit

Bedrijfsvitaliteit

Ultimate Shape zet zich in voor vitale en gezonde medewerkers. Een gezond lichaam zorgt voor een heldere en ontspannen geest. Onderzoeken wijzen uit dat sporten en een gezonde lifestyle bijdraagt aan de arbeidsproductiviteit, daling ziekteverzuim en  onderlinge verbinding. 

image.png
vitaliteitsscan bedrijfsvitaliteit den bosch
Vitaliteitsscan

Met een vitaliteitsscan bekijken we aan de hand van de resultaten waar er verbeterpunten, mogelijkheden en interesses liggen rondom vitaliteit.

stoelmassage-bedrijfsvitaliteit.JPG
Stoelmassage

Gedurende je werkdag een heerlijk moment van ontspanning! 

Bedrijfsvitaliteit: Ons verhaal
HIIT Airbike Sportschool Den Bosch
H.I.I.T.

Met een HIIT training wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of rust. Door deze intervallen train je je conditie en met de intensieve kracht oefeningen werk je onder begeleiding aan spieropbouw.

HIIT Boxing Sportschool Den Bosch
H.I.I.T. BOXING

Wat krijg je als je een H.I.I.T. training en een Bokszaktraining combineert? H.I.I.T. BOXING. Je helemaal uitleven op een bokszak afgewisseld met HIIT bodyweight oefeningen. 

Small Group training Den Bosch
Small Group Training

Tijdens SGT  maken we samen een trainingsplan en begeleiden we je de gehele training. Je traint hierbij individueel of in duo's.

Max. 6 personen

WhatsApp Image 2022-04-15 at 2.53.41 PM.jpeg
Yoga

Ontdek de balans, flexibiliteit en innerlijke harmonie die yoga te bieden heeft. Laat je meenemen op een reis naar innerlijke rust en welzijn, en ervaar de transformerende kracht van yoga op onze mat. Doe met ons mee en omarm de rust in jezelf!

jeroenthien.HEIC
Bootcamps

Onze bootcamps zijn ontworpen om je kracht, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen te vergroten maar vooral om lekker met je collega's in de buitenlucht aan teambuilding te werken. 

Image by Morgan Petroski
Core Balance

Ontwikkel een sterke kern en verbeter je balans met onze core balance training. Deze doelgerichte workouts helpen je om een stevige basis te creëren, waardoor je niet alleen sterker wordt, maar ook je algehele lichaamshouding verbetert

bottom of page