top of page

Bedrijfsvitaliteit, hoe belangrijk is het?

Bijgewerkt op: 3 aug. 2020


Bedrijfsvitaliteit wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Het biedt verschillende voordelen voor zowel de werkgever als de werknemer. Er zijn meerdere factoren die een rol spelen.

Aantrekkelijke werkgever

Wanneer je werknemers de mogelijkheid geeft aan hun vitaliteit te werken en kansen bied om te groeien zal dit je bedrijfsimago sterk verbeteren. Werknemers voelen zich gewaardeerd binnen het bedrijf en worden aangetrokken tot een organisatie die om hun geeft.

Het terugdringen van ziekteverzuim

Je bent op een positieve manier bezig met de gezondheid van de medewerkers waarbij je doel is het ziekteverzuim te verlagen. Als werkgever ben je eerder in staat om signalen op te merken die kunnen leiden tot langdurige ziekten. Hierdoor zal het ziekteverzuimpercentage lager worden.

Werknemers zijn meer betrokken en nemen een actievere houding aan

Een bedrijf die actief is op het gebied van vitaliteit en gezondheid creëert werknemers die meer betrokken en actiever zijn binnen het bedrijf. Betrokken werknemers leveren meer toegevoegde waarde omdat ze kwaliteitsbewust, minder vaak ziek, vastberaden zijn en minder snel de organisatie zullen verlaten. Dit alles bij elkaar zorgt voor een productiever bedrijf.

Denk niet langer na en zorg dat je organisatie vitaler wordt! Ultimate Shape helpt je organisatie graag en bied verschillende mogelijkheden om te werken aan de bewustwording en vitaliteit van je medewerkers.


102 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

تعليقات


bottom of page